Az Alce Nero almaecet kizárólag a Trentino-Alto Adige régióban termelt almából készül. Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Az...
Sűrű, édes és savanyú krém, amely modenai balzsamecetből készül. Tökéletes húsok, saláták, sőt gyümölcsök és fagylaltok kiegészítőjeként is. Összetevők : főzött szőlőmust*,...
Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Mivel az almaecet savtartalma alacsonyabb, mint a boreceté, tökéletes alapanyag salátákhoz...
100 % ökológiai termesztésből származó almaborból készült. Almaecet. A saláták elengedhetetlen és egészséges ízesítője. 100 % ökológiai termesztésből származóalmaborból készült...
Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Mivel az almaecet savtartalma alacsonyabb, mint a boreceté, tökéletes alapanyag salátákhoz...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő szőlőfajtákból...
A saláták elengedhetetlen és egészséges ízesítője. Kizárólag ökológiai termesztésből származó almaborból. 5 százalékos savasságú. Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően,...
A saláták elengedhetetlen és egészséges ízesítője Összetevők: bioa almabor Teljes savtartalom: 5% Az Alce Nero almaecet kizárólag a Trentino-Alto Adige régióban termelt...
A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően ez az almaecet nemcsak ízletes, hanem egészséges is. Alacsonyabb savtartalma miatt ideális kiegészítője lehet különféle ételeknek, különösen...
Közepes viszkozitás jellemzi, tökéletes saláták, marinátok és grillek számára. A szőlőlé kizárólag a következő szőlőfajtákból származik: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana,...
Alce nero bio szűretlen almaecet 500 ml Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Mivel az almaecet savtartalma alacsonyabb, mint...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő szőlőfajtákból...
A must kizárólag a következő szőlőfajtákból származik: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta, Fortana és Montuni. A "Two Leaf" kategóriát az A. I. B (Assaggiatori Italiani...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő szőlőfajtákból...
Az Alce Nero almaecetet kizárólag a Trentino-Alto Adige régióban termesztett almákból készítik. A nyersanyagok kiváló minőségének köszönhetően ez a bioalmaecet intenzív és gazdag ízű...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő szőlőfajtákból...
Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige régióban termesztett almából állítják elő. A nyersanyag kiváló minőségének köszönhetően ennek az organikus almaecetnek az íze intenzív...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.