Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Mivel az almaecet savtartalma alacsonyabb, mint a boreceté, tökéletes alapanyag salátákhoz...
Az Alce Nero almaecetet kizárólag a Trentino-Alto Adige régióban termesztett almákból készítik. A nyersanyagok kiváló minőségének köszönhetően ez a bioalmaecet intenzív és gazdag ízű...
A bio almaecet tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek támogatják az egészséges emésztést. Használhatjuk salátákhoz, marinádokhoz, vagy akár természetes gyógymódként i...
Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Mivel az almaecet savtartalma alacsonyabb, mint a boreceté, tökéletes alapanyag salátákhoz...
Alce nero bio szűretlen almaecet 500 ml Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Mivel az almaecet savtartalma alacsonyabb, mint...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige régióban...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige régióban...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige régióban...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige régióban...
Alce Nero bio almaecet 500 ml Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag...
Sűrű, édes és savanyú krém, amely modenai balzsamecetből készül. Tökéletes húsok, saláták, sőt gyümölcsök és fagylaltok kiegészítőjeként is. Összetevők : főzött szőlőmust*,...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő szőlőfajtákból...
A szőlőlé kizárólag a következő szőlőfajtákból származik: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta, Fortana és Montuni. A Two Leaf kategóriát az A. I. B (Assaggiatori...
BIO Balzsamecet modenából 250ml Alce Nero A szőlőlé kizárólag a következő szőlőfajtákból származik: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta, Fortana és Montuni. ...
A sűrű állagú balzsamecet édes és savanyú jegyeket egyesít, így ideális választás marinádokhoz és különleges desszertekhez. Olaszország szívéből érkezik, hogy minden étkezést különlegessé...
Közepes viszkozitás jellemzi, tökéletes saláták, marinátok és grillek számára. A szőlőlé kizárólag a következő szőlőfajtákból származik: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana,...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő szőlőfajtákból...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő szőlőfajtákból...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő szőlőfajtákból...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő szőlőfajtákból...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.